Paramedici

Paramedici

Psychotherapeuten - Céline Opsomer en Anne Geerts


Het Medisch Huis Lennik vergroot graag voor zijn patiënten de toegankelijkheid naar psychologische/psychotherapeutische ondersteuning. Zowel kinderen, jongeren, als volwassenen kunnen op bepaalde tijdstippen, en binnen hun vertrouwde omgeving van de groepspraktijk, terecht bij een psycholoog/psychotherapeut.

De fysieke gezondheid en het psychosociaal welzijn zijn nauw verbonden met elkaar.
Psychologische begeleiding is daarbij een aanvullende en wetenschappelijk verantwoorde aanpak voor tal van hulpvragen en problemen.
Mits instemming van de patiënt werken huisarts en psycholoog/psychotherapeut nauw samen, wat een waardevolle meerwaarde kan betekenen voor de evolutie van de patiënt.

In een eerste vrijblijvend gesprek worden jouw hulpvraag en verwachtingen verkend, maak je kennis met onze manier van werken en worden afspraken gemaakt voor een verdere begeleiding.
Mits uw toestemming wordt er mogelijks samengewerkt met belangrijke andere betrokken partijen zoals het gezin, andere hulpverleners,...

Een afspraak kan gemaakt worden door telefonisch of per mail contact op te nemen met de betreffende psycholoog/psychotherapeut.

De betaling vindt plaats na elke consultatie bij de psycholoog. De mogelijkheid bestaat om via de bancontact app te betalen of cash betaling. Sommige (ziekte-)verzekeringen voorzien in een (gedeeltelijke) terugbetaling voor psychologische hulp. Best contacteer je je ziekenfonds, want de terugbetalingsmodaliteiten zijn voortdurend in evolutie.
We verwijzen hiervoor ook graag door naar: www.vind-een-psycholoog.be/info/terugbetaling-psychotherapie.html

Een gemaakte afspraak dient minimaal één werkdag (24u) voor de oorspronkelijke afspraak geannuleerd of verplaatst te worden. Wanneer je niet komt opdagen of je afspraak te laat annuleert, zijn we verplicht om de afspraak aan te rekenen. 

Céline Opsomer (°1979) - psychologie

Opleiding: Master Klinische Psychologie - Acceptance and Commitment Therapie

Doelgroep: jongeren / (jong)volwassenen

Werkdomeinen: stress,burn/bore-out, depressie, somberheid, laag zelfbeeld, angst, slaapmoeilijkheden, motivatieproblemen, algemene twijfels en zorgen.

Werkwijze: Individuele begeleiding. Vanuit een rustige, warme en authentieke houding begeleid ik je in je verhaal. Rekening houdend met jouw behoeften en ritme combineer ik gesprek met aandachtsoefeningen, ademhalingstechnieken, visualisaties, relaxatie, mindfulness, ... Samen gaan we aan de slag om je te helpen omgaan met en erkennen van lastige gevoelens, hindernissen te overwinnen, afstand te leren nemen van moeilijke gedachten, op zoek te gaan naar de eigen waarden en ernaar te leven.

Céline: rustig, open, oplossingsgericht, zorgzaam, leergierig

Gespreksuren: dinsdagnamiddag/avond

Contact:
0472 54 36 98
celine.psychopraktijk@gmail.com

Anne Geerts - Psychotherapie, loopbaancoaching en conflictbemiddeling

Opleiding: T.E.W. Gestalttherapie; contextuele en systemische therapie; loopbaancoaching; bemiddeling

Doelgroep: volwassenen

Werkdomein:
Therapie: stress, (faal)angst, onzekerheid, lusteloos, neerslachtig, rouw en verlies, laag zelfbeeld, zelfvertrouwen, relatieproblemen, eenzaamheid, contact met jezelf herstellen, grenzen stellen, moeite met ontspannen/slapen, burn/bore-out.
Loopbaancoaching met VDAB-cheques: voor professioneel actieve werknemers en zelfstandigen die anders willen werken of ander werk willen. Competenties/talent (waar ben ik goed in), uitdagingen op het werk aanpakken, werk-privé in balans, timemanagement, wat wil ik echt doen?

Werkwijze: interactief afgestemd op jouw hulpvraag en verlangen. Gesprekstherapie, lichaamswerk (adem/beweging/posture), opstelling, creatieve benadering, ...

Anne: betrokken, authentiek, motiverend, integer, oplossingsgericht.

Gespreksuren: op afspraak.

Contact: 
0476/89 80 06
anne@annegeerts.be
www.danshetleven.be 

Diëtiste en diabeteseducator - Anna Zalubovskaja


Afspraken kunnen enkel telefonisch gemaakt worden via het nummer: 0486 45 79 87

https://fitgezond.be/ 

afspraak maken